18ª SOPAR SOLIDARI
SÍNDROME DE RETT
Tu ets la clau

491 persones, 52 empreses col·laboradores i 21 voluntaris van fer possible que el 18è sopar de la síndrome de Rett fos un èxit de participació i de solidaritat.

 

L’esdeveniment va tenir lloc el divendres 24 de novembre a l’Hotel W Barcelona amb els objectius de sensibilitzar sobre les necessitats de les nenes i dones afectades per aquesta malaltia, i donar suport a les 26 famílies Rett que van omplir el gran saló del W.

Per parlar de la importància de la família, l’acte va comptar amb la col·laboració de Leopoldo Abadia, un extraordinari divulgador de la vida, qui va regalar una xerrada plena de sensatesa i sentit de l’humor sobre els valors i la riquesa de la família.

Ens va acompanyar el Sr. Francesc Iglesies, Secretari d’Afers Socials i Famílies; la Sra. Mònica Ribas, Subdirectora General d’Atenció i Promoció de la Autonomia Personal; la Sra. Roser Francisco, Secretària de la Comissió Assessora en Malalties Minoritàries; i el Sr. Gérard Nguyen, Ex-President Rett Syndrome Europe

El Grup vocal Decib-elles va aportar la seva música, un còctel d’harmonia, elegància i frescor.
Gràcies a les empreses col·laboradores que van donar regals, es van repartir 10 lots extraordinaris en gran sorteig benèfic.

Els diners recaptats anirà destinat a teràpies de tractaments i promoció de l’autonomia personal de les afectades. L’entitat té com a objectiu aconseguir una millor qualitat de vida de les nenes afectades.

“Les il·lusions i els projectes multipliquen el seu potencial quan es comparteixen, i aquesta trobada és un clar exemple d’això.” (mamà Rett).

Moltes gràcies per fer-ho possible!