“On floreixen les flors també ho fa l’esperança.” Lady Bird Johnson.

El divendres 23 de novembre es va celebrar el 19è sopar solidari aportant esperança a aquesta malaltia, la Síndrome de Rett.

Al sopar van assistir 480 persones que van omplir un any més el Gran Saló de l’Hotel W Barcelona.

Van col·laborar desinteressadament 50 empreses i professionals aportant regals per la rifa i detalls pels assistents i les taules, a més, del disseny, les fotografies, les flors del Mercabarna-flors, i el material audiovisual.Ens van acompanyar, personalitats del món de la política i l’Administració: Sra. Neus Munté, Sr. Raul Moreno, Sra. Roser Galí i Izard, Dra. Roser Francisco, Dr. Josep Torrent-Farnell, donant el seu reconeixement i suport envers la Síndrome de Rett.

El Sopar també va comptar amb la presència de les Doctores i investigadores dels equips de l’Hospital Sant Joan de Déu i de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) que segueixen treballant cada dia en la cura d’aquesta malaltia. Arribarà.

I amb el professionals dels centres d’educació especial que saben com cuidar-nos: Associació Esclat, Escola Els Joncs. Així com entitats amb les que col·laborem: Plataforma Malalties Minoritàries i Fundació Quiron. I especialment amb l’Asociación Española del síndrome de Rett i els membres del Comitè Científic de FinRett. Junts ho hem de fer possible.

Agrair a l’Hotel W Barcelona, la seva col·laboració. Ja són 6 anys celebrant el sopar en el W! I el que ens fa més il·lusió és que a vosaltres us faci la mateixa il·lusió. Gràcies per convertir aquesta iniciativa solidària en un acte memorable.

Gràcies als 24 voluntaris i voluntàries per la seva bona energia! Cercant els regals, preparant les bosses pels comensals, els bombons, i els detall de taula de l’Associació que va fer un grup d’infermeres, encapçalat per la Sita.

GRÀCIES a les 29 NENES I DONES RETT que vau participar en el sopar. Aquest sopar és per poder donar-vos veu i omplir-nos d’esperança.