La Rett Race és una cursa i/o caminada solidària no cronometrada, a favor de la investigació de la Síndrome de Rett, promoguda per famílies Rett, i amb la implicació de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett.

La 5a edició de la Rett Race, tindrà lloc el pròxim 18 de setembre de 2022 a partir de les 10:00 hores a l’Estadi Municipal d’Atletisme “Constantí Miranda” de Sant Boi de Llobregat.

Els beneficis obtinguts de les inscripcions es destinaran al fons FinRett dirigit al finançament de projectes de recerca de la Síndrome de Rett. Hi ha disponibles inscripcions de dorsal 000, per a aquelles persones que hi vulguin col·laborar i no puguin assistir a l’esdeveniment.

INSCRIPCIONS

La inscripció a la cursa solidària “Rett Race 5” es realitza a través de la pàgina web següent:
https://cronocheck.com/rettrace5

Els preus de la inscripció varien segons el tipus de cursa que farem:

· Cursa de 10 km. > 10 euros

· Cursa de 10 km. + Entrepà i beguda > 14 euros

· Cursa de 5 km. > 7 euros

· Cursa de 5 km. + Entrepà i Beguda > 11 euros

· Volta Solidària a la pista d’Atletisme > 7 euros (recomanada)

· Tornada Solidària a la pista + Entrepà i Beguda > 11 euros (recomanada)

· Dorsal 0 (sense bossa del corredor) > Donatiu 100% solidari

PREMIS

– Trofeus per als 3 primers classificats a la general, en categoria masculina i femenina en 10 km.

– Trofeus per als 3 primers classificats a la general, en la categoria masculina i femenina en 5 km.

– Obsequi, grup o equip amb major nombre de participants (per a això es comptabilitzarà únicament si especifiquen a la inscripció a quin club o grup d’amics pertanyen).

– Ampli sorteig d’obsequis cedits pels nostres col·laboradors al final de la caminada solidària (serà imprescindible ser present al moment del sorteig, per poder accedir a algun dels premis).

ACTIVITATS

A més de les curses i de la caminada solidària, es podrà gaudir al costat de tota la família de múltiples activitats, com ara jocs infantils amb col·laboració de Decathlon, jocs amb inflables, pinta-cares, ball de la mà de “Tots Som Santboians”, Master Class de Zumba infantil, Capgrossos de Sant Boi, Batucada, activitats del centre de psicologia MIM i moltes coses més que us anirem explicant per xarxes socials.

Hi haurà servei de Cafeteria al bar de les instal·lacions i servei de Bar a la línia de sortida i arribada de la cursa/caminata. També hi haurà servei de massatges, vestuaris, dutxes i guarda-roba.

APARCAMENT

L’accés a l’aparcament de les pistes estarà obert fins a les 09.30 hores o fins que es completin les places existents. Hi haurà places reservades per a persones discapacitades (fins que es completin).

HORARIS

· 10:00 hores > Sortida de les curses de 5 i 10 km. Temps màxim per finalitzar la prova de 90 minuts. Curses per a majors de 10 anys.

· 12:00 hores > Sortida de la caminada solidària (tornada a la pista). Per a totes les edats.

Inscripcions diponibles al següent enllaç:
(dimecres 14/09/2022 a les 14:00 hores es tancaran les inscripcions online)

INSCRIPCIONS

Informació Important!

El lliurament de dorsals serà a Decathlon Sant Boi (carrer Cabasses s/n de Sant Boi de Llobregat) el dijous de 16:30h a 21:00h, i el divendres i dissabte de 10:30h a 14:00h i 16:30h a 21:00h.

També es podran fer inscripcions presencials a Decathlon Sant Boi en els mateixos horaris que la recollida de dorsals.

Els participants no residents a Sant Boi podran recollir els dorsals el mateix dia de la cursa (fins a les 09:00 hores els participants de les curses de 5 i 10 kilòmetres i fins a les 11:00 hores els participants de la caminata).

ATENCIÓ: Totes les activitats del diumenge, curses, caminata i altres activitats, es realitzaran amb inici i final a l’estadi d’atletisme de Sant Boi, on a més tindrem servei de bar 100% solidari en favor de la Síndrome de Rett.

Per temes de seguretat serà imprescindible que tots els participants de qualsevol activitat de la jornada lúdica esportiva de la #RettRace5 tinguin dorsal per tema d’assegurances de RC.

No podrà participar ni a les curses ni a la caminata, cap persona que no porti visible el seu dorsal personal de la #rettrace5.

Us demanem encaridament i amb molt d’afecte, que participeu a la jornada lúdica esportiva portant la samarreta amb disseny especial de la #rettrace5 per aconseguir un dels objectius d’aquesta Rett Race: donar visibilitat a la Síndrome de Rett tots a l’uníson i sota una gran marea unicolor.


Entrevista a Ràdio Sant Boi

Mònica Santacreu, conductora del programa “Dies de ràdio” de Radio Sant Boi, entrevista als organitzadors de la Rett Race 5 el dimecres 14 de setembre a les 11:45 hores.

Escolta el podcast a > https://www.radiosantboi.cat/programs/diesderadio


Cartell: