El proper diumenge 15 de maig tindrà lloc l’espectacle familiar KIDS WANNA ROCK a l’edició de Sempre Somniem 2022, organitzat per Manuel Marín Jiménez del programa Born to Be bad de Ràdio Sant Boi amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Un xou on els nens i els seus instruments musicals són els autèntics protagonistes.

Sempre Somniem neix de la mà de Manuel Marín, Amadeu Casas i Fallou com un Festival musical que pretén organitzar Concerts Benèfics per recaptar fons per a diversos Projectes Solidaris.

Tindrà lloc el diumenge 15 de maig a les 12:00 a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat). Hi comptarà amb l’actuació de Black Ice (Best AC DC Show) amb el seu impressionant espectacle familiar KIDS WANNA ROCK.

Els nens i nenes que tinguin experiència musical i toquin un instrument podran participar a l’espectacle. Han de sol·licitar-ho, prèviament, a aquest correu electrònic: nervous39@hotmail.com.

Els diners recaptats es destinaran al Fons FinRett per a la investigació de la Síndrome de Rett. Hi ha disponibles localitats de la fila 0, per a aquelles persones que vulguin col·laborar i no hi puguin assistir.

Les entrades estan disponibles al següent enllaç:

ENTRADES

—————

Vídeo promocional:

—————

Cartell: