CONTACTA‘NS

Centre Cívic Can Felipa
Plaça de Josep Maria Claveria 1-2 · 08005 Barcelona

608.92.66.12

D’altra banda l’Associació forma part de l’Espai d’Associacions de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, els qui ofereixen també les seves instal·lacions per a assemblees de socis, reunions amb l’equip mèdic, jornades informatives, etc., per ser un espai comú entre socis, pacients i professionals sanitaris. L’espai d’associacions també ens ofereix altres serveis entre els quals destaquem el poder donar-nos a conèixer a noves famílies implicades i contactar amb els professionals mèdics i especialistes de les nostres filles.

  Nom i Cognoms *

  Telèfon *

  Email *

  Comentaris

  * Els camps indicats són obligatoris

  He llegit i accepto la política de privacitat (Requerit)

  Estic d'acord amb l'enviament de comunicacions comercials: SiNo


  * Accepto expressament i dono el meu consentiment perquè la comunicació enviada quedi incorporada a un fitxer del que és responsable Asociación Catalana del Síndrome de Rett. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

  En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals al Plaça de Josep Maria Claveria 1-2. CENTRE CIVIC CAN FELIPA, 08005 Barcelona, o mitjançant un email a secretaria.rett@gmail.com