Avui, 28 de febrer a les 11.30 hores, a la Fundació MAPFRE s’ha inaugurat l’exposició “Unim les nostres forces contra les Malalties Rares” al Hall Social de Torre MAPFRE de Barcelona (carrer de la Marina, 16).

La mostra ha estat realitzada en col·laboració amb la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), una associació que representa prop de 400 entitats que ajuden a unes 97.000 persones que pateixen alguna malaltia rara.

En aquesta exposició, que podreu visitar fins al 8 d’abril de dilluns a divendres d’11 a 19 hores, es dona a conèixer la tasca de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, una de les entitats que @FundacionMapfre ha seleccionat aquest any per recolzar econòmicament.

Altres entitats i associacions que trobem a l’exposició són: Actays, Mi Princesa Rett, Guerreros Púrpura, Ana Carolina Díez Mahou, Fundación LUKAS, FundAME, Associació Catalana del Síndrome de Prader Willi, Asociación Sonriendo con Martín, Asociación Española contra la Leucodistrofia – ELA España y la Asociación Debra España.

En el següent PDF, podeu conèixer en detall totes les entitats que formen part del projecte #SéSolidario:

DOSSIER DE L’EXPOSICIÓ MALALTIES RARES A FUNDACIÓ MAPFRE (Descarrega PDF aquí)

Recordeu que per accedir a l’exposició cal registrar-se prèviament a la consergeria de l’edifici. Amb la targeta acreditativa, podreu accedir a la cafeteria de la Torre Mapfre.

foto-entrada-exposición

Més informació aquí > Unamos nuestras fuerzas contra las enfermedades raras