CITA PRÈVIA AMB LA TREBALLADORA SOCIAL

Formulari

Si desitjes sol·licitar cita prèvia amb la treballadora social Judit Castro pots omplir el següent formulari o enviar un mail a secretaria.rett@gmail.com

Els horaris disponibles per sol·licitar cita prèvia amb Judit són els següents (recorda seleccionar l’horari al formulari abans d’enviar-ho):

 • Dimecres de 16 a 17 hores
 • Dimecres de 17 a 18 hores
 • Dimecres de 18 a 19 hores
 • Divendres de 10 a 11 hores
 • Divendres de 11 a 12 hores
 • Divendres de 12 a 13 hores

L’Associació es posarà en contacte amb tu per informar-te. Aquest servei no és gratuït, però inclou un descompte sobre la tarifa.

La tramitació de les sol·licituds es realitzaran en el menor temps possible.

  Nom i Cognoms *

  Telèfon *

  Email *

  Horari escollit *

  Comentaris

  He llegit i accepto la política de privacitat (requerit)

  No : Estic d'acord amb l'enviament de comunicacions comercials


  Enviant aquest formulari, accepto expressament i dono el meu consentiment perquè la comunicació enviada quedi incorporada a un fitxer del que és responsable l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament Unió Europea 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 (de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

  En qualsevol moment, vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Plaça de Josep Maria Claveria 1-2, 08005 Barcelona, o mitjançant un email a secretaria.rett@gmail.com