Després de l’èxit de la primera edició, l’empresa tèxtil boboli ha celebrat, coincidint amb el dia internacional del nen, els seus premis boboli Suma.

L’empresa catalana concedeix aquest guardó per segon any consecutiu, un premi que va dirigit a recolzar a totes aquelles entitats que treballen dia a dia per assegurar que els nens tinguin els recursos necessaris per desenvolupar-se com a éssers humans plens.

En aquesta edició, s’han concedit tres premis a nivell nacional, un d’ells ha estat atorgat a la ACSR, a qui s’ha fet lliurament de 10.000€. L’import del guardó serà destinat íntegrament al fet que les nenes i dones Rett que viuen fora de l’àrea de Barcelona, puguin assistir a teràpies als seus centres de referència. En concret a musicoteràpia i estimulació multisensorial.

L’acte ha tingut lloc al Centre Cívic Ca Felipa, a la Ciutat Comtal i el catering ha estat a càrrec de la Fundació Cuina Justa.

Fins a allí s’han desplaçat la Directora General de boboli, Arantxa Algàs i membres del seu departament de màrqueting, així com diverses famílies de la ACSR amb les seves filles, per poder agrair personalment a l’empresa tèxtil el premi atorgat.