Onda Cero Catalunya i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) han lliurat aquest dimecres 28 de novembre a l’Associació Catalana de la Síndrome de RETT el premi, com a finalista, Ciutat Solidària i ha rebut 3.000 euros per la seva tasca en la cura i l’atenció de les persones afectades per aquesta malaltia i les seves famílies.

El primer premi ha estat per a la fundació de dones Surt, valorat en 6.000 euros, pel seu compromís en la igualtat de gènere i la millor inserció laboral de les dones.

Les guanyadores han estat escollides entre unes 40 entitats que han participat durant aquesta temporada al programa d’Onda Cero Catalunya ‘La Ciutat’ dins de l’espai setmanal Ciutat Solidària, que fa difusió de la seva tasca envers als col·lectius més vulnerables.

Aquests premis, que celebren la seva sisena edició, reconeixen la tasca de les ONG i les entitats socials sense ànim de lucre que treballen en els àmbits de la solidaritat, la salut, la infància.

El premi Ciutat Solidària cerca contribuir a donar visibilitat al treball d’aquestes entitats amb la concessió dels dos guardons –guanyador i finalista–. Aquesta edició s’ha celebrat a l’hotel Espanya de Barcelona i han participat el director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert; el delegat de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro; el director de AtresmediaRadio, Ramon Osorio; el delegat de comunicació de Renfe a Catalunya i Aragó, Antonio Carmona, i els membres del jurat.

Moltes gràcies per aquest reconeixement i la difusió del #SindromedeRett #Ciutat Solidària

Compartim l’entrevista de Ciutat Solidaria de Onda Cero a Francisco Juan, membro de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett: Ciutat Solidària: Què és la síndrome de Rett?