Us anunciem el Webinar: “Present i futur en la investigació de la síndrome de Rett“, que hem organitzat l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett juntament amb l’Associació Espanyola de la Síndrome de Rett, amb l’objectiu de donar a conèixer l’estat actual de la recerca en el síndrome de Rett i línies de treball que hi ha actualment en marxa.

Tindrem l’honor de comptar amb la participació dels investigadors internacionals Alan Percy, Jeffrey Neul i Juan Ausió, membres del Comitè científic de FINRETT, el Fons destinat a finançar projectes de recerca creat per l’Associació catalana i espanyola de la síndrome de Rett.

També comptarem amb la participació de les investigadores Sònia Guil Domènech, Carmen Agustín Pavón i María Luisa Monina Gallego, les quals han rebut finançament de FINRETT pels seus projectes d’investigació.

A més, comptarem amb ponències dels dos Centres de referència Rett d’Espanya: l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) de Barcelona i l’Hospital Universitari Infantil Nen Jesús (HINJ) de Madrid.

Es comptarà amb traducció simultània de l’espanyol a l’anglès i de l’anglès a l’espanyol.

Publiquem a continuació el Programa que es completarà pròximament:

programa-webinar

¿Quan? Dissabte 20 de novembre de 15:00 a 18:00 hores (hora espanyola).

On? Via streaming per internet, és a dir, serà un vídeo en temps real.

Quant costa? És gratis i està obert a tots! No ho dubtis i apunta’t ja.

El termini d’inscripció finalitza dimecres 17 de novembre a les 23:59 hores

VULL INSCRIURE’M